Opleiding

Samen muziek maken met andere jongens. Iedere week wordt onder leiding van cursusleider Henk Ophoff aan diverse jongens algemene muzikale vorming gegeven.

In kleine groepjes, in een ongedwongen sfeer en op speelse wijze leren deze jongens het ABC van de muziek. Op een klein muziekinstrumentje leren ze eenvoudige liedjes te spelen. Zo kunnen jongens kennis maken met datgene wat nodig is bij het musiceren. Er wordt een muzikale basis gevormd, waarbij ze niet alleen het principe van het notenschrift hebben leren begrijpen, maar waarbij ook gewerkt is aan het luisteren naar muziek, aan maat en ritme, etc.

Ieder jaar starten in januari en september nieuwe groepjes met de AMV-cursus. Indien uw zoon belangstelling heeft kan hij zich inschrijven.

Na één of anderhalf jaar kunnen jongens eventueel doorstromen naar het koor om zich daar verder te ontwikkelen.

De lessen duren een half uur en het tijdstip waarop de lessen plaatsvinden kan in overleg worden bepaald.

Het lesgeld voor de cursus bedraagt € 49,00 per kwartaal. Dat is inclusief het lesmateriaal (koffer met keyboardje en lesmap) dat door de cursusleider wordt verstrekt.

Inlichtingen en opgave: H. Ophoff (tel. 0529-434029). Of stuur een e-mail naar: info@jongenskoordalfsen.nl of ophoff-h@home.nl