Engelandreis 2018: dag 3

Vanochtend hebben wij ons alweer vroeg gemeld bij de Church of St. Mary’s the Great. Hier hebben wij onze muzikale bijdrage aan twee diensten geleverd.
We hebben lovende woorden gehoord van de dienstdoende geestelijken en het publiek, dus wellicht dat we over twee jaar naar Cambridge terugkeren…
 
Na de diensten was het tijd om op eigen gelegenheid Cambridge te verkennen en om de cultuur op te snuiven, hoewel dit voor sommigen ook een goed excuus was om de Engelse McDonalds en KFC uit te proberen.
 
Vanavond hebben wij onze traditionele bonte avond gehouden. De dames die dit weekend met elkaar op zaal hebben geslapen bleken over verborgen talenten te beschikken. En ook onze ‘boyband’ had voor ons een humoristisch lied, maar met een serieuze ondertoon. Want wie heeft nu eigenlijk bij JKD de broek aan? Een vraag die volgens de boyband nooit is beantwoord. Ruimte voor discussie dus…
 
Morgen zullen wij weer richting ons oude vertrouwde dorpje reizen. Wij hopen jullie daar binnenkort allemaal terug te zien bij een van onze concerten!